191. Tända ljus för blinda

Vi har med oss kökschefen Agnes Fällman i studion! Hon berättar bland annat om när hon var med i Uppdrag Mat och bytte plats med en korvgubbe för en dag. Förutom det pratar vi om när man ”råkar” ta en nota för 140.000kr i baren och kanske den värsta servitrishistorien om att spilla på ett bröllop!Tack alla ni som skickat in veckans historier: Clara, Julia Mellblad, Anna, Eva (extra på Patreon), Emma Thorsell, Lars-Erik (extra på Patreon), Joel och Ida.Och extra mycket tack till er som skickat bidrag via våra Swish: Kim Johansson, Jon Larsson, Anne Tysnes, Jonna Broberg, Pelle Eriksson, Helen Andersson och Erik Ekstrand! Hjältar är ni!Glöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier och om du lyssnar via Spotify kan även delta i våra olika omröstningar. Fred, kärlek och Fernet.Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Henrik Olsen, Agnes FällmanStöd oss på Patreon: https://www.patreon.com/HantparestaurangSwish: 1234 8689 64 - Hänt På ABFölj oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: Restaurangliv / TikTok: Hänt På Restaurang / Threads: RestauranglivMaila in din egen historia till: jesper@hantparestaurang.seSponsor / Annonsering: sponsor@hantparestaurang.seMusik:Henrik Olsen - HPR ThemeLos Paraguayos - GuantanameraRobert Broberg - Sta’n Är Full Av VattenStevie Wonder - Sir DukeLjud från:YouTube - Uppdrag: Mat Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.