197. Bubbles 'n Belsebub

Spetsa öronen för det är musikspecial i Hänt På Restaurang-podden! Är det egentligen lämpligt att spela Johnny Bode eller Rammstein i matsalen? Vad händer när man trodde man hade bokat in Nick Borgen men fick Nicke Borg istället? Och är verkligen "vi blev påsatta igår" restaurangslang som används? Allt det här och mycket mer i veckans avsnitt!Tack alla ni som skickat in veckans historier: Stefan Rautovouma, Jessica, Andreas Lind, Frida Tillander, Sonja Gilldahl, Karin Karlsson, Felix Rosenlund, Leo Forsberg , Tobias Berg, Robert Lindström (extra på Patreon 2), Emma Wallrot (extra på Patreon 2) och Magnus Lagerström!Och extra mycket tack till er som skickat bidrag via våra Swish: Oscar Pettersson, Magnus Foss, Philip Tisting, Cilla Jarminde, Axel Skog, Malin Ervik, Kim Johansson, Jon Larsson, Anne Tysnes, Jonna Broberg, Pelle Eriksson, Helen Andersson och Erik Ekstrand! Hjältar är ni!Glöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier och om du lyssnar via Spotify kan även delta i våra olika omröstningar. Fred, kärlek och Fernet.Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Henrik Olsen, Jens FrithiofssonStöd oss på Patreon: https://www.patreon.com/HantparestaurangSwish: 1234 8689 64 - Hänt På ABFölj oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: Restaurangliv / TikTok: Hänt På Restaurang / Threads: RestauranglivMaila in din egen historia till: jesper@hantparestaurang.seSponsor / Annonsering: sponsor@hantparestaurang.seMusik:Henrik Olsen - HPR ThemeNoice - Du Lever Bara En GångEddie Meduza - Mera BrännvinEddie Meduza - VolvoMats Götherskjöld - Varför Är Det Så SköntLukas Bror - Fredrik & JagIron Maiden - Number Of The BeastRammstein - Feuer freiJohnny Bodö - Runka Mig Med Vita HandskarLuca-Dante Spadafora - Jägermeister Ljud från:Mikael Brinkenstjärna Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.