20. HPRs restaurangskola, del 1

Poddeltagarna delar ofrivilligt in sig i studenter och lärare när lektor Borgenstrand killgissar sig fram till lite dos and donts inom restaurangbranschen för både gäster och krogisar! Bland annat får vi lära oss hur lång tid en kockminut är, hur länge man kan vänta vid bordet på att få beställa innan man borde gå därifrån samt lite heta tips på hur man kan beställa öl när man är stupfull i baren. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.