211. Hänt i Malmö

Vi bränner av skörden av inskickade historier från Malmö. Otroliga historier från malmöitiska verkligheten om bl.a Baren som fick ha stängt i två månader efter en urspårad fest, Krögaren som ”bara ska beställa ett tjog ostron” under värsta servicen och pinkods-dricksning.Jesper testar nya momentet - Är det verkligen OK? Där vi besvarar frågan om man får ragga på gästen/personalen, ska man klaga på maten och mycket mer!Tack alla ni som skickat in veckans historier: Rebecka, Take Aanstoot (extra på Patreon) Debora Lind, Annika Melkersson (extra på Patreon) Felicia Leeman, Linda Hansdotter - Lövgren.Och extra mycket tack till er som skickat bidrag via våra Swish: Dennis Jansson, Alexandra Grins, Astrid Ericson, Jim Jonsson, Simon Roshagen, David Burman, Johanna Nyholm, Malin Gille, Martina Jansson, Edward Eriksson, Emelie Forsblom, Nerima Ouma, Oscar Pettersson, Magnus Foss, Philip Tisting, Cilla Jarminde, Axel Skog, Malin Ervik, Kim Johansson, Jon Larsson, Anne Tysnes, Jonna Broberg, Pelle Eriksson, Helen Andersson och Erik Ekstrand! Hjältar är ni! Glöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier och om du lyssnar via Spotify kan även delta i våra olika omröstningar. Fred, kärlek och Fernet.Medverkande: Jesper Borgenstrand, Henrik Olsen, Agnes Fällman, Patrik TapperStöd oss på Patreon: https://www.patreon.com/HantparestaurangSwish: 1234 8689 64 - Hänt På ABFölj oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: Restaurangliv / TikTok: Hänt På Restaurang / Threads: RestauranglivMaila in din egen historia till: jesper@hantparestaurang.seSponsor / Annonsering: sponsor@hantparestaurang.seMusik:Henrik Olsen - HPR ThemePatrik Tapper - Alan Is The BestLjud frånKanal 5 - UllaredNRK - Förste DateFoto:Leo Josefsson / Light Box Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.