214. Riktigt konstiga gäster

Vi bad er skicka in era sjukaste historier om konstiga gäster. In kom det historier om folk som tar med sig egna dryckesglas, folk som har med sig kokosnötter och diverse andra frukter för att ha som snacks och folk som bara verkar helt ha tappat det.Vi plockar även upp det gamla segmentet Gissa Såsen och Jesper river av några riktigt sköna Rapid Fire. Mycket nöje!Tack ni som skickat in veckans historier: Selina, Gabriel Karlsson, Robin Sundberg, Martin Jansson (extra på Patreon), Daniel Nilsson, Magnus Johnsson (extra på Patreon) och Arvid.Och extra mycket tack till er som skickat bidrag via våra Swish: Selina Fröjd, Magnus Granmyre, Dennis Jansson, Alexandra Grins, Astrid Ericson, Jim Jonsson, Simon Roshagen, David Burman, Johanna Nyholm, Malin Gille, Martina Jansson, Edward Eriksson, Emelie Forsblom, Nerima Ouma, Oscar Pettersson, Magnus Foss, Philip Tisting, Cilla Jarminde, Axel Skog, Malin Ervik, Kim Johansson, Jon Larsson, Anne Tysnes, Jonna Broberg, Pelle Eriksson, Helen Andersson och Erik Ekstrand! Hjältar är ni! Glöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier och om du lyssnar via Spotify kan även delta i våra olika omröstningar. Fred, kärlek och Fernet.Medverkande: Jesper Borgenstrand, Henrik Olsen, Agnes Fällman, Patrik Tapper, Sara IdbergStöd oss på Patreon: https://www.patreon.com/HantparestaurangSwish: 1234 8689 64 - Hänt På ABFölj oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: Restaurangliv / TikTok: Hänt På Restaurang / Threads: RestauranglivMaila in din egen historia till: jesper@hantparestaurang.seSponsor / Annonsering: sponsor@hantparestaurang.seMusik:Henrik Olsen - HPR ThemeHarpo - MoviestarFoto:Leo Josefsson / Light Box Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.