45. Vispa grädde, koka kaffe, Hotshot Hotshot Hotshot!

Vi blickar djupt ner i glaset och tar reda på hur några av vår tids mest beställda drinkar och shots kom till och varför Bosse Bergströms 2:a plats i en drinktävling 1988 nästan alltid får bartendern att tappa humöret. Vill du totalt kunna besserwissra din omgivning med kunskaper om hur Gin Tonic kom till, vilken drink botade skörbjugg, vem tog sockerröret till Väst Indien och vem av oss har en Negroni-tatuering så är det här avsnittet ett givet val för dig!Se så bara att klicka på playknappen.Fred, kärlek och Fernet!Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, DJ Hångel och Jens FrithiofssonFölj oss!Facebook: Hänt På RestaurangInstagram: RestauranglivYoutube: Hänt På RestaurangPatreon: Hänt På Restaurang Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.