54. Högtid och helvete
Tänk dig att du på väg till din hovmästarpulpet två minuter innan öppning med 600 bokade gäster till årets nyårssupé möts av en springande servitör med fem st oöppnade ostron på ett fat och ni inser att det är den enda förberedda maten som finns!Vi pratar i veckans avsnitt om olika högtider och missöden som hänt vid just högtider. DJ Hångel berättar om när kocken säger upp sig fem minuter innan öppning, Charlie berättar om hur det känns att inse att man glömt att plocka fram buffébordet fem minuter innan service och vi pratar om vilken högtid som är värst att jobba på.Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Sveriges största restaurang-podd.Fred, kärlek och Fernet!Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, DJ Hångel, Jens FrithiofssonStöd oss på Patreon: Hänt På RestaurangFölj oss: FB Hänt På Restaurang / Insta: Restaurangliv Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.