71. Buller och bang i buffén

Säsongens första avsnitt avhandlar det kaos och förvirring som kan uppstå på buffé. Allt från busslaster med asiater som artigt skickar skålar och fat direkt från buffébordet mellan sig själv och övriga besökare till hovmästare som bränner alla mentala säkringar på folk som fyller upp sina väskor till bredden med husets godsaker.Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Sveriges största restaurang-podd.Fred, kärlek och Fernet!Medverkande: Jesper Borgenstrand, Jonathan Westling, Henrik Olsen, Charlie PetreliusKöp HPR-merch på: Hantparestaurang.seStöd oss på Patreon: Hänt På RestaurangFölj oss: FB Hänt På Restaurang / Insta: RestauranglivMusik:Henrik Olsen - Hänt På Restaurang ThemeWilhelm Peterson-Berger - SommarsångBobbie Ericson / Stockholm Chamber Jazz - UtskärgårdBill Conti - Going The Distance Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.