72. Pandemi-puckon

Många puckade saker har hänt på restaurang under den här pandemin. Vi tar upp några av alla dråpligheter ni har skickat in till oss om allt från folk som skvätter handsprit i sin grogg, till att bli kallad för Sitler när man för 58:e gången på en kvart talar om för gästen att hen måste SITTA ner och förtära sin alkohol. Vi pratar även med Hotell & Restaurang fackets ordförande - Malin Ackholt om våra rätt/skyldigheter under pandemin och hur ser hon på framtiden post-pandemi?Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Sveriges största restaurang-podd.Fred, kärlek och Fernet!Medverkande: Jesper Borgenstrand, Patrik Tapper, Henrik Olsen, Charlie Petrelius, Korven KonradKöp HPR-merch på: Hantparestaurang.seStöd oss på Patreon: Hänt På RestaurangFölj oss: FB Hänt På Restaurang / Insta: RestauranglivFölj Korven på Insta: KorvenkonradMusik:Henrik Olsen - Hänt På Restaurang ThemeThe Latin Kings - Snubben Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.