83. Söndag är Fredag - Dricksen brinner

Varför har söndagarna blivit krogisarnas stora gå ut dag?Vi går igenom fenomenet söndag-är-fredag och drar av en hel drös med era inskickade historier om hur vi krogisar beter oss när vi själva går ut för att svänga våra lurviga och konsumera enheter. Är det OK att gå in i disken på en annan bar och hjälpa till för att personalen sitter i skiten? Vilka är sämst att ha som gäster?Vi avslöjar också ett fantastisk event som du som lyssnare kommer kunna vara med på tillsammans med oss i HPR-podden.
Hör mer om detta och andra inskickade tokig-roliga anekdoter från restaurangvärlden i veckans avsnitt av Sveriges största restaurang-podd!
Fred, kärlek och Fernet!Medverkande: Jesper Borgenstrand, Patrik Tapper, Henrik Olsen
Köp HPR-merch på: Hantparestaurang.seStöd oss på Patreon: Hänt På RestaurangFölj oss: FB Hänt På Restaurang / Insta: RestauranglivMusik:Henrik Olsen - Hänt På Restaurang ThemeDan Hartman - Relight My Fire Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.