85. Ordningsvakten lättar sitt hjärta

Att jobba som ordningsvakt är en av de tyngsta uppgifterna på de flesta nattklubbar och baren. Inte bara för att du ska jazza runt och vara trevlig mot gästerna, det ligger även på ditt bord att kunna vända på en fem öring och ta hand om allt stök som kan hända. Allt från slagsmål, falsklegg och överförfriskade gäster till att trösta Maja-Li som precis blivit dumpad av Roine på dansgolvet. Jobbet som ordningsvakt är verkligen inte jobb för alla och om detta talar vi om med veckans gäst Christoffer Rockstroh som jobbat som just ordningsvakt under flera år på både nattklubb, konserter och i tunnelbanan. Han berättar allt om att jobba med mörkerkikare, till camel toe i overallen och ifall det är en smart idé att ljuga om hur många bärs man har druckit?
Hör mer om detta och andra inskickade tokig-roliga anekdoter från restaurangvärlden i veckans avsnitt av Sveriges största restaurang-podd!
Fred, kärlek och Fernet!Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Henrik Olsen, Jens Frithiofsson, Christoffer Rockstroh
Köp HPR-merch på: Hantparestaurang.seStöd oss på Patreon: Hänt På RestaurangFölj oss: FB Hänt På Restaurang / Insta: RestauranglivMusik:Henrik Olsen - Hänt På Restaurang ThemeInner Circle - Bad Boys Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.