90. För "efterbliven" för att få beställa

När vi frågade om restaurangsveriges pinsammaste historier så blev vi fullkomligen överösta med massvis av inskickadet material som tar cringe till en ny nivå! Hur smakar en marängsviss med balsamico istället för chokladsås? Hur många gånger kan man be riksförbundet för synskadade att kolla i menyn istället för att tjata? Och hur sjukt fel kan det bli med språkförbistringar egentligen?Hör mer om detta och andra inskickade roliga anekdoter från restaurangvärlden i veckans avsnitt av Sveriges största restaurang-podd!Fred, kärlek och Fernet!Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Jens Frithiofsson Henrik OlsenP.s Vi ber om ursäkt för lite sämre ljudkvalitet i detta avsnitt då det blev en liten miss under inspelningen. Tack för överseende. D.sKöp HPR-merch på: Hantparestaurang.seStöd oss på Patreon: Hänt På RestaurangFölj oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: RestauranglivMusik:Henrik Olsen - Hänt På Restaurang Theme Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.