92. Svinpackad på After Work

After Work är en helsvensk (?) företeelse där man dricker ett glas rosé tillsammans efter jobbet. Eller femton, om man heter Jens. Vi pratar om fenomenet AW, vilken typ av människor man hatar att servera klockan fyra en fredagskväll, hur restaurangpersonal själva går på AW och något kort om holländska DJ´n Armagnac Van Buuren. Stort tack till de som skickat in historier den här veckan: Mikael Sigemo Emil Nykvist Kristina Hinders Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Jens Frithiofsson Henrik OlsenKöp HPR-merch på: Hantparestaurang.seStöd oss på Patreon: Hänt På RestaurangFölj oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: RestauranglivMusik i avsnittet:Henrik Olsen - HPR ThemeArmin Van Buren - Blah Blah Blah Rolling Stones - I Can’t Get No Satisfaction Whitney Houston - I Will Always Love YouMarkoolio - Millenium 2 Dr Bombay - Calcutta Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.