99. Bakfull på jobbet - En stolt krogtradition

Alla som någon gång har stämplat in på krogen har någon gång gjort det: jobbat bakfull. Vi pratar om den bästa (och sämsta) bakisfrukosten, världens absolut roligaste efterfestprank och Charlie går igenom en gång för alla vad man ska göra för att lindra sin baksmälla på jobbet. Det och mycket annat i Sveriges största restaurangpodd!Tack ni som skickat in era historier den här veckan: Magnus Lagerström, Sabina Söderberg, Stefan Rautovoma, Ebba Nordin, Rowena Elizabeth Mallory, Robin Engwall och Gustav Svensson.Glöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier!Fred, kärlek och Fernet.Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Filip Åhman, Henrik Olsen, Patrik Tapper, Korven KonradKöp HPR-merch på: Hantparestaurang.seStöd oss på Patreon: Hänt På RestaurangFölj oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: RestauranglivMusik:Henrik Olsen - HPR Theme Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.