Häst & ryttare - en podcast med Susanna och Tina

# 39. Utveckling

av Häst & ryttare - en podcast med Susanna och Tina | Publicerades 12/12/2017

I avsnitt nummer 39 gör vi ett försök att gå igenom vår egen utveckling från när vi först förälskade oss i hästar fram till idag. Vi ser tillbaka på en tid då vi inte alls hade någon inblick i hur en häst eller människa lär sig saker, hur vi sedan lärde oss det ur ett visst perspektiv och hur vi nu har hittat andra sätt som är mer i linje med vår värdegrund. Vi hoppas att ni kan känna igen er i delar av vår resa och kanske också vill dela er med oss. Detta blir sista avsnittet för denna säsong och vi hörs igen den 7 januari, om vi inte ses på pratstunderna såklart. En riktigt God Jul önskar vi er och hästarna i era liv!


Häst & ryttare är podcasten som vi som hästnördar själva saknat. Följ med i våra funderingar och filosofiska diskussioner kring allt som rör häst, ridning, träning, tävling och mental träning och personlig utveckling. Följ oss även på Facebook och på hemsidan www.hästochryttare-enpodcastmedsusannaochtina.se.

Om Podcasten

Häst & ryttare är podcasten som vi som hästnördar själva saknat. Här får du hänga med i sadelkammarsnacket kring allt som rör häst, ridning, träning, tävling och mental träning och personlig utveckling.