603. Daniella Illerbrand: Stockholm som smakrik innovationshubb

Det här avsnittet produceras inom ramen för ett betalt samarbete med Stockholm Business Region, som ligger bakom det nya konceptet Stockholm ImpACT Days, den 29 september till 4 oktober 2025. I den kontexten möter Heja Framtiden Daniella Illerbrand. Hon har en lång bakgrund inom gastronomi och fine dining hos bland annat Marcus Samuelsson i New York och Mathias Dahlgren i Stockholm, innan hon för sex år sedan tog steget över till tankesmedjan och konsultbolaget Sweden Foodtech, där hon i dag är verksamhetschef. Hur mår Stockholms foodtechbolag i dag och vilka trender tittar man på framåt? Daniella berättar också om Sweden Foodtechs årliga konferens Big Meet, som äger rum 29-30 september inom ramen för Stockholm ImpACT Days, och som i år är förlagd till Rosendals trädgård. Programledare: Christian von Essen // Läs mer på hejaframtiden.se och prenumerera på nyhetsbrevet!

Om Podcasten

Heja Framtiden är en podcast och plattform för framtidsfrågor. Här får du möta futuristerna som förutspår framtiden, entreprenörerna som bygger framtiden och eldsjälarna som representerar framtiden. Med många olika perspektiv läggs ett spännande pussel som aldrig blir färdigt, och oavsett vad vi tror om framtiden får vi aldrig sluta heja på den. Podden drivs av Christian von Essen i Stockholm. Läs mer på http://hejaframtiden.se Heja Framtiden is a Swedish podcast about the future. For all the English episodes, please check out http://hejaframtiden.se/category/english/