Hönsmamman's intervjupodd

Boel Dahlberg - Orranäs gårdsmejeri

av Hönsmamman's intervjupodd | Publicerades 3/21/2019

 I det här avsnittet möter jag fantastiska, driftiga och kunniga Boel på Orranäs gårdsmejeri! Mejeriet ligger längs kusten och har ett riktigt härligt läge och varumärket är starkt! Dom är nyligen hemkomna från ostfestivalen där dom ännu en gång fick medaljer med hem!
Lars och Boel bestämde sig för att hoppa av ekorrhjulet och flytta från Stockholm till en gård i Orranäs utanför Karlskrona.
Hon berättar om deras resa från att det att första geten anlände till gården till hur man gör ost…
Boel delar med sig av så mycket och kommer med kloka tips till den som ska starta igång en verksamhet. Hon pratar också om vikten av att göra det man tycker är roligt och att man inte ska sluta att skapa och vara kreativ!

Ni bara måste lyssna! ;)

Om Podcasten

Jag heter Isabelle Karlström och i Hönsmammans intervjupodd kommer jag att bjuda in fantastiska och drivna företagare som alla började med en ide och som nu driver sina egna företag på landet, i mindre städer eller gäster som på något sätt har koppling till landsbygden. Den här podden passar alla som vill lära sig nya saker, är intresserade av det som händer utanför dom större städerna och kan vara en stor hjälp om du vill starta ett företag.