Robin - Vinberga vinkiosk

I det här avsnittet möter jag fantastiska Robin Eriksson, klok, jordnära och kocken som myntade begreppet Vinkiosk!

Han berättar om hur han bytte inriktning i livet, hoppade av universitetet och började som lärling på en restaurang. Han har drivit flera restauranger med framgång och tog sig nyligen in på White guide listan igen! Han har ett riktigt sunt förhållningssätt till livet och han lever som han lär. Vi bör alla tänka mer på att njuta av dom basala sakerna i livet och leva i symbios med naturen menar Robin, och jag kan inte annat än att hålla med. Vi kommer in på alla möjliga ämnen, från veganism/köttätande och till vad man kan förvänta sig som gäst på Vinberga vinkiosk som han tillsammans med Elias driver i centrala Karlskrona. Vi pratar också mycket om kärleken till djuren som vi delar.

Jag säger bara lyssna för tusan, jag hoppas ni gillar avsnittet lika mycket som jag!

Om Podcasten

Jag heter Isabelle Karlström och i Hönsmammans intervjupodd kommer jag att bjuda in fantastiska och drivna företagare som alla började med en ide och som nu driver sina egna företag på landet, i mindre städer eller gäster som på något sätt har koppling till landsbygden. Den här podden passar alla som vill lära sig nya saker, är intresserade av det som händer utanför dom större städerna och kan vara en stor hjälp om du vill starta ett företag.