15. HSP och kost med Fredrik Paulún

Vi pratar kost med högkänslige matmogulen Fredrik Paulún. Med oss pratar han om känsloätande, hur vi håller oss borta från lågt blodsocker - och från att bli ”hangry”. Men också om entreprenörsskap och hur han i ungdomen valde mellan att bli läkare med hög status eller flummig nutritionist. Valet visade sig vara rätt. I dag har hans böcker om kost sålts i över 10 miljoner exemplar - och han tackar högkänsligheten för allt. Följ med oss till Paulúns villa, där han både lever familjeliv och driver sin egen verksamhet.

Om Podcasten

Podden som pratar till oss som har personlighetsdraget HSP (högkänslighet). För oss som har ett känsligare nervsystem än 80 procent av övriga befolkningen. Det här är en oas för oss och våra känslor. Här lär vi känna oss själva, och varandra, bättre. Rattar podden gör journalisterna Ida Leveby och Matilda Klar. Häng med oss på resan! Lyssna i Iphones app Podcaster: https://itunes.apple.com/se/podcast/hsp-podden-med-leveby-klar/id1259299160? Följ oss på Facebook: https://www.facebook.com/HSPlevebyklar/