23. Daniel Crespi om att leva för njutning och berusning

I mångas ögon handlar hälsa om att välja bort. Välj bort alkohol, välj bort socker, fett eller gluten. Välj bort lättja och förlustelser.   Krögaren Daniel Crespi gör tvärtom. Redan från barnsben har hans liv handlat om att söka efter och utforska livets goda, från odödliga rätter till fina viner, kubanska cigarrer och rysk fulsprit.   Det här är alltså en podd om träning, idrott, kost och hälsa – och i dag lyfter vi i hedonism.   Vi pratar även om hur Daniels restauranger och hotell har hanterat coronapandemin, hur väldigt många hundratals kilogram han egentligen har bänkpressat och padel, så klart.   Gå och samla hedoner nu!   Hålltider: 00:00 – Försnack 03:40 – Veckans gäst: Daniel Crespi Mer av Daniel: På Instagram På Twitter Boken Hedonisten hos Adlibris Boken 30 odödliga rätter hos Adlibris www.djuret.se www.laragazza.se www.theburgundy.se www.tweedbar.se ***   Denna podcast produceras av Styrkelabbet. På Styrkelabbet.se hittar du artiklar om styrketräning, träningsprogram, styrkeövningar, kost och kosttillskott.   ***   Logga din träning i vår app StrengthLog!

Om Podcasten

I dag lyfter vi är en podd om träning, idrott, kost och hälsa. Och så mycket mer. I varje avsnitt möter Philip Wildenstam och Sandrine Quignaudon gäster som tänkt, upplevt och känt, för att peta i getingboet som är våra liv. Podden produceras av Styrkelabbet.