I Krig och Fred

Avsnitt 53: Ett samtal med Joa Hellsten om att tjänstgöra som yrkesofficer, tjänstgöra utomlands och att arbeta som konsult i försvarssektorn

av I Krig och Fred | Publicerades 10/7/2018

Nu kan du lyssna på det femtiotredje avsnittet av “I Krig och Fred”. I detta avsnitt hör du Joa Hellsten berätta om sin tid som yrkesofficer i Försvarsmakten, och om vad det innebär att vara reservofficer. Under samtalet pratar vi även om Joas utlandsmissioner och hur det är att tjänstgöra utomlands, och om hur det … Continue reading "Avsnitt 53: Ett samtal med Joa Hellsten om att tjänstgöra som yrkesofficer, tjänstgöra utomlands och att arbeta som konsult i försvarssektorn"

Om Podcasten

I Krig och Fred är en podcast om säkerhetspolitik och krisberedskap ur ett förklarande perspektiv. I podden kommer du att få höra intervjuer med alltifrån experter på olika säkerhetspolitiska områden så som till exempel privata militära företag och cyberkrigföring, till författare och andra kreatörer vars verk har koppling till säkerhetspolitik. Podcasten siktar helt enkelt på att belysa säkerhetspolitik ur olika vinklar och skapa en förståelse för hur det svenska säkerhetspolitiska maskineriet hänger ihop och fungerar.

Podcasten görs av Björn Wegner, i samarbete med Allmänna Försvarsföreningen.