Inför söndag - en kyrkoårspodd

Påskens fyra dagar

av Inför söndag - en kyrkoårspodd | Publicerades 4/6/2020

MASTODONT. Ett ord man med rätta kan koppla till detta avsnitt, i öven en timma sitter jag och min gamle vapendragare Kristoffer Lignell (han är till vardags präst i United i Malmö samt ikonmålare, www.mandylion.se) Vi talar om påskens fyra dagar.  Det blir liturgisk nostalgi, kärlek till EFS, högkyrklighet, skärtorsdagens existensiella avklädande, Kristen ateism som påskaftonsfirande, bokmässan med mera. Missa inte detta avsnitt som dessutom är säsongens sista avsnitt.

Vill du att det ska bli fler avsnitt av INFÖR SÖNDAG, så behövs det några fler som är villiga att offra 16spänn i månaden eller liknande via vår patreon. www.patreon.com/tobiashadin  så har du gillat det vi gjort, in och stötta. Så kommer där nu efter denna säsongsavslutning postas lite exlusiva avsnitt med "Bibeln och en kopp kaffe" för alla som stöttar.

Som vanligt är musiken gjord av The passion HIFI med låten Untouchables.

Gud välsigne er denna stilla vecka och må ni få en Glad Påsk! 

--- Send in a voice message: https://anchor.fm/inforsondag/message

Om Podcasten

Provocerande, tröstande eller tråkiga? Varje vecka brottas vi tillsammans med kyrkoårets bibeltexter för att öppna upp nya perspektiv och fördjupade praktiker, som en förberedelse inför att skriva eller lyssna till en predikan. Tobias Elof Hadin är värd och har ofta med sig en gäst. Han är präst och lärare i Nya testamentet, och har bland annat varit med och skrivit böckerna: Efter Kristus, att följa Jesus med hjälp av Didaché, Alla varelser ropar till dig - en djurvänlig bönbok och Att hoppas på ett annat system.