Ballongvispar du inte ihop dippen?

Ingredienserna har genomgått en metamorfos. Istället för intervjuer har nu Philip bjudit in sina vänner för ett hela havet stormar i köket. Med sig har han krögaren och den kreativa ledaren Jesper Kvarnefält, foodien Philip Wildenstam samt superkocken Mikael Einarsson. Det blir ett samtal om airfryade kycklingvingar, den perfekta dippen till chipsen, matpajens vara eller icke vara, från Gorbys till NOMA, Fävviken-Magnus nya restaurang, Västerbottenpajen to die for och mycket mycket mer. Smaklig måltid! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Ingredienserna är en podcast om livet genom mat. Det bjuds in gäster, gör recensioner, restaurangtips, avslöja våra smultronställen. Vi kommer snacka hemmamatlagning, veckans råvara, köksprylar, fördrinken, fråga kocken, chili con carne, skolans mandelfisk, Eton Mess, birria tacos, Gidden, Pripps blå, långpanna, rött och vitt, perfekt stekt köttbit, glas mjölk och kanelbullar. Helt enkelt ett hela havet stormar inuti ett kök.I podden hörs den italienska falukorven Philip De Giorgio, krögaren Jesper Kvarnefält samt superkocken Mikael Einarsson. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.