Erik Videgård: "Så lagar du kinesisk mat hemma"

Vi gästas av den otroligt karismatiske Erik Videgård. Det blir snacka om det kinesiska köket, galna gästspelet av Marco Pierre White och varför du aldrig ska köpa norsk odlad lax. Dessutom får vi veta vart du äter den bästa kinesiska maten i Sverige. Sen blir det också prat om fiskdoftande aubergine, blodpudding, stuvade makaroner och vilka köksverktyg är "måsten" och vilka är "nice to have" i sitt hemmakök. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Ingredienserna är en podcast om livet genom mat. Det bjuds in gäster, gör recensioner, restaurangtips, avslöja våra smultronställen. Vi kommer snacka hemmamatlagning, veckans råvara, köksprylar, fördrinken, fråga kocken, chili con carne, skolans mandelfisk, Eton Mess, birria tacos, Gidden, Pripps blå, långpanna, rött och vitt, perfekt stekt köttbit, glas mjölk och kanelbullar. Helt enkelt ett hela havet stormar inuti ett kök.I podden hörs den italienska falukorven Philip De Giorgio, krögaren Jesper Kvarnefält samt superkocken Mikael Einarsson. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.