Fisk, grillat och påskmat med Nisse Molinder

Vi välkomnar tillbaka fiskkungen Nisse Molinder till podden. Vi snackar påskmat så som lamm, lax, sill och smörgåsbordsklassiker. Dessutom blickar vi bort mot årets första grillning, att grilla hela djur och vad ska man ha som tillbehör. Vi får också veta Nisses matmässiga påsktraditioner och massa tips på att tillaga fisk. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Ingredienserna är en podcast om livet genom mat. Det bjuds in gäster, gör recensioner, restaurangtips, avslöja våra smultronställen. Vi kommer snacka hemmamatlagning, veckans råvara, köksprylar, fördrinken, fråga kocken, chili con carne, skolans mandelfisk, Eton Mess, birria tacos, Gidden, Pripps blå, långpanna, rött och vitt, perfekt stekt köttbit, glas mjölk och kanelbullar. Helt enkelt ett hela havet stormar inuti ett kök.I podden hörs den italienska falukorven Philip De Giorgio, krögaren Jesper Kvarnefält samt superkocken Mikael Einarsson. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.