Klas Hallberg: "Så äter du dig lycklig"

Idag gästas vi av husfilosofen, föreläsaren, författaren och foodien, Klas Hallberg. Vi pratar om att äta sig till lycka och om att ta av sig skona på restaurang. Dessutom får vi höra om en magiska upplevelsen på The French Laundry och om när Klas åt upp alla pengar han tjänade på en bok. Och vad är egentligen dos n dont när det kommer till att förtära mat på tåg. Som om det inte vore nog bjuds det på köttfärssås, hackkorv och rödvinsrisotto. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Ingredienserna är en podcast om livet genom mat. Det bjuds in gäster, gör recensioner, restaurangtips, avslöja våra smultronställen. Vi kommer snacka hemmamatlagning, veckans råvara, köksprylar, fördrinken, fråga kocken, chili con carne, skolans mandelfisk, Eton Mess, birria tacos, Gidden, Pripps blå, långpanna, rött och vitt, perfekt stekt köttbit, glas mjölk och kanelbullar. Helt enkelt ett hela havet stormar inuti ett kök.I podden hörs den italienska falukorven Philip De Giorgio, krögaren Jesper Kvarnefält samt superkocken Mikael Einarsson. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.