Nisse Molinder: "Här är bästa och sämsta matfiskarna"
Idag har vi fiskkungen Nisse Molinder till bordet. Vi pratar kända gäster. Snackar om vad inom gastronomin som borde bli Kunglig hovleverantör och Micke berättar om när han lagade mat till Kungen. Dessutom djupdyker vi i fisk och skaldjur tillsammans med Nisse, vi avhandlar allt från bläckfisk till fjärsing. Vi får svar på frågor om bästa och sämsta matfiskarna och så får vi det hemliga receptet till Wedholms otroliga champagnesås. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Om Podcasten
Ingredienserna är en podcast om livet genom mat. Det bjuds in gäster, gör recensioner, restaurangtips, avslöja våra smultronställen. Vi kommer snacka hemmamatlagning, veckans råvara, köksprylar, fördrinken, fråga kocken, chili con carne, skolans mandelfisk, Eton Mess, birria tacos, Gidden, Pripps blå, långpanna, rött och vitt, perfekt stekt köttbit, glas mjölk och kanelbullar. Helt enkelt ett hela havet stormar inuti ett kök.I podden hörs den italienska falukorven Philip De Giorgio, krögaren Jesper Kvarnefält samt superkocken Mikael Einarsson. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.