Nyårsspecial: Bästa rätterna till nyårsmiddagen

GOTT NYTT ÅR! Micke och Jesper har fått i uppdrag att komponera varsin nyårsmiddag. Det bjuds på otroliga snacks, röding, ostron, fjällripa och så vidare. Dessutom hinner vi avhandla fyrverkerier och hur man tillagar nyårsklassikerna: oxfilé, hummer, toast skagen och hasselbackspotatis. Vi gästas också av supersommeliern Niklas Ödman som ger oss tips på bästa bubblet och vi snackar champagnepyramider. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Ingredienserna är en podcast om livet genom mat. Det bjuds in gäster, gör recensioner, restaurangtips, avslöja våra smultronställen. Vi kommer snacka hemmamatlagning, veckans råvara, köksprylar, fördrinken, fråga kocken, chili con carne, skolans mandelfisk, Eton Mess, birria tacos, Gidden, Pripps blå, långpanna, rött och vitt, perfekt stekt köttbit, glas mjölk och kanelbullar. Helt enkelt ett hela havet stormar inuti ett kök.I podden hörs den italienska falukorven Philip De Giorgio, krögaren Jesper Kvarnefält samt superkocken Mikael Einarsson. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.