Stefan Ekengren: "Så ser det perfekta julbordet ut”

JULBORD, JULBORD och åter JULBORD. Vi tar ett stort grepp på julmaten tillsammans med Stefan Ekengren. Vilka grejer måste bara finnas på Stefans julbord. Vi snackar sillinläggningar, den perfekta Janssons frestelsen, kryddningen på köttbullarna, innertemperaturen på julskinkan och äter man julbordet före eller efter Kalle Anka? Vad tycker Stefan är de absolut godaste på julbordet och vilka rätter är nästan lite överskattade. Och dessutom får vi ett supertips på vad man ska göra av alla överbliven julskinka. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Ingredienserna är en podcast om livet genom mat. Det bjuds in gäster, gör recensioner, restaurangtips, avslöja våra smultronställen. Vi kommer snacka hemmamatlagning, veckans råvara, köksprylar, fördrinken, fråga kocken, chili con carne, skolans mandelfisk, Eton Mess, birria tacos, Gidden, Pripps blå, långpanna, rött och vitt, perfekt stekt köttbit, glas mjölk och kanelbullar. Helt enkelt ett hela havet stormar inuti ett kök.I podden hörs den italienska falukorven Philip De Giorgio, krögaren Jesper Kvarnefält samt superkocken Mikael Einarsson. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.