Tom Sjöstedt: "Det är den godaste rätten jag ätit i Sveriges Mästerkock"

Våren är här! Vi snackar vad nu egentligen vårmat är för någonting och om sparris och ramslök är överskattat? Detta gör vi tillsammans med den otroligt karismatiske krögaren på Lilla Ego, jurymedlemmen i Sverige Mästerkock, Tom Sjöstedt. Vi snackar också Sveriges Mästerkock, isbergssallad, muskot och jordärtskocka. Dessutom blir det snack om att om ständigt göra menyändringar och hur den perfekta kebabrullen byggs upp. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Ingredienserna är en podcast om livet genom mat. Det bjuds in gäster, gör recensioner, restaurangtips, avslöja våra smultronställen. Vi kommer snacka hemmamatlagning, veckans råvara, köksprylar, fördrinken, fråga kocken, chili con carne, skolans mandelfisk, Eton Mess, birria tacos, Gidden, Pripps blå, långpanna, rött och vitt, perfekt stekt köttbit, glas mjölk och kanelbullar. Helt enkelt ett hela havet stormar inuti ett kök.I podden hörs den italienska falukorven Philip De Giorgio, krögaren Jesper Kvarnefält samt superkocken Mikael Einarsson. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.