Ulf Wagner: “Så är det att laga mat till svenska kändiseliten”
Vi drog till Göteborg för att äta oss igenom stan, då stannade vi till på Wagners Bistro för att sätta oss ner med krögaren och sommeliern Ulf Wagner. Vi snackar käk från Österrike, dricka vin för 5 miljoner kronor flaskan och hur var det egentligen på Sjömagasinets glansdagar. Dessutom pratar vi om potatissallad, ugnsbakad piggvar och hur det var att i tio säsonger laga mat till svenska kändiseliten i programmet Stjärnorna på Slottet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Om Podcasten
Ingredienserna är en podcast om livet genom mat. Det bjuds in gäster, gör recensioner, restaurangtips, avslöja våra smultronställen. Vi kommer snacka hemmamatlagning, veckans råvara, köksprylar, fördrinken, fråga kocken, chili con carne, skolans mandelfisk, Eton Mess, birria tacos, Gidden, Pripps blå, långpanna, rött och vitt, perfekt stekt köttbit, glas mjölk och kanelbullar. Helt enkelt ett hela havet stormar inuti ett kök.I podden hörs den italienska falukorven Philip De Giorgio, krögaren Jesper Kvarnefält samt superkocken Mikael Einarsson. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.