Inkluderingspodden med Marie Fall

Att integrera utrikesfödda akademiker med god pay-off, strategiskt mångfaldsarbete i ledningsgrupper och sportens roll i att forma goda värderingar hos unga med Urban Björn, D&I Lead Swedbank

av Inkluderingspodden med Marie Fall | Publicerades 4/14/2020

Jag samtalar med Urban Björn, D&I Lead Swedbank vid inspelningstillfället. Du får ta del av Swedbanks strategiska arbete med att integrera utrikesfödda akademiker i banken inom "Äntligen Jobb", insyn i hur rekryteringsdagarna gått till, om utmaningar och vinningar. De senaste åren har 400 praktikanter tagits emot och mer än 70% har fått jobb. Vi pratar dessutom om strategiskt mångfaldsarbete i ledningsgrupper och om sportens viktiga roll i att forma värderingar hos barn och unga. 

Om Podcasten

Mekanismerna bakom inkluderande, jämlika, jämställda och balanserade organisationer utforskas av Marie Fall i samtal med modiga personer som gör skillnad på riktigt, mycket med fokus på det inkluderande ledarskapet. Olika aspekter av inkludering i arbetslivet diskuteras, såsom affärsmässiga, juridiska, filosofiska, psykologiska och humanistiska. Tanken är att du som lyssnar skall få med dig nya verktyg, insikter och inspiration efter varje avsnitt och att podden blir ett sätt för dig att hålla dig uppdaterad. Om DU vill kontakta mig så hör av dig på: marie@inkluderingspodden.se.