Inkluderingspodden med Marie Fall

Social distansering, kristhantering, gruppnormer och vikten av att sitta på sin egen stress med Helena Orte Mörtsell, leg. psykolog.

av Inkluderingspodden med Marie Fall | Publicerades 6/3/2020

I dagens avsnitt fokuserar vi på viktiga aspekter av organisation, ledarskap och medarbetarskap under kris. Helena Orte Mörtsell, legitimerad psykolog och organisationskonsult gästar. Social distansering, oro och ovisshet, gruppnormer, informellt ledarskap och sociala tabun diskuteras. Hur hantera sin egen och andras oro och när är det dags att söka professionellt stöd? Samt givetvis fokus på viktiga ledaregenskaper under kris och utveckling, som nu under Covid-19.

Om Podcasten

Mekanismerna bakom inkluderande, jämlika, jämställda och balanserade organisationer utforskas av Marie Fall i samtal med modiga personer som gör skillnad på riktigt, mycket med fokus på det inkluderande ledarskapet. Olika aspekter av inkludering i arbetslivet diskuteras, såsom affärsmässiga, juridiska, filosofiska, psykologiska och humanistiska. Tanken är att du som lyssnar skall få med dig nya verktyg, insikter och inspiration efter varje avsnitt och att podden blir ett sätt för dig att hålla dig uppdaterad. Om DU vill kontakta mig så hör av dig på: marie@inkluderingspodden.se.