Inkluderingspodden med Marie Fall

Vassa konsulter med knorr - om Aspergers som styrka, vikten av energihushållning, modiga ledare och workbuddies med Anders Barnå.

av Inkluderingspodden med Marie Fall | Publicerades 9/17/2020

Anders Barnå, VD Unicus, ett konsultbolag där alla konsulter har Asperger gästar. Ofta högt motiverade personer som väljer andra vägar till målet, vilket är en tillgång. Vi pratar om vikten av uppdragsgivare som vågar anställa, modiga chefer, work buddies, och energihushållning för att lyckas.  LinkedIN, ”Strategic Diversity & inclusion Network Sweden”: https://www.linkedin.com/groups/13835512/ Idéer, tankar, frågor? Mejla på: mariefallconsulting@gmail.com Kontakta Ande

Om Podcasten

Mekanismerna bakom inkluderande, jämlika, jämställda och balanserade organisationer utforskas av Marie Fall i samtal med modiga personer som gör skillnad på riktigt, mycket med fokus på det inkluderande ledarskapet. Olika aspekter av inkludering i arbetslivet diskuteras, såsom affärsmässiga, juridiska, filosofiska, psykologiska och humanistiska. Tanken är att du som lyssnar skall få med dig nya verktyg, insikter och inspiration efter varje avsnitt och att podden blir ett sätt för dig att hålla dig uppdaterad. Om DU vill kontakta mig så hör av dig på: marie@inkluderingspodden.se.