78 - Pontus Frithiof

En selfmade man med ett tydligt och visionärt DNA!

Kocken, krögaren och entreprenören Pontus Frithiof har nio verksamheter i Stockholm med omnejd. I podden berättar Pontus om en spännande resa från fine dining till att göra bra mat tillgänglig för många. Han berättar också om vikten av gott mentorskap och hur man skapar en kultur där det är kul att arbeta och medarbetarna tas på största allvar. Vi får också veta vad Pontus-koncernens DNA består av.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Om Podcasten

Think Do & Grow vill inspirera med berättelser som många kan identifiera sig med. Vi diskuterar ledarskap och erfarenheter i både med- och motgång. Det finns många olika sätt att leda och många olika utmaningar beroende på hur organisationer ser ut. Eftersom varje individ har ett personligt ledarskap vill vi belysa det dagliga ledarskapet från olika vinklar. Alla har vi upplevt frustration och förhoppningsvis även ett flow. Think Do & Grow är en av de främsta inom organisation, team och ledarutveckling. Vi brinner för positiva förändringar och jobbar systematiskt med att bistå företag och individer att lyckas ännu bättre. Det handlar främst om att förstå och tillämpa motivationens krafter och därmed frigöra ytterligare energi för att öka effektivitet, resultat och välbefinnande. På vår hemsida www.thinkdoandgrow.com kan ni läsa mer om vad vi gör och hur vi gör det. Vi tar tacksamt emot tankar och feedback på pod@thinkdoandgrow.com. Följ gärna vår företagssida på Linkedin och Facebook. Där du får kontinuerligt inspiration.