Fem snabba med Ann-Christine Langselius

Av Karriärpodden

Avsnittet publicerades: 8/15/2019

Beskrivning

Ann-Christine Langselius är för många kanske inte ett känt namn, men i USA är hon en prisbelönt svensk entreprenör känd för flera uppfinningar och grundare och VD för Mirraculum, som tillverkar brandsäkerhetsprodukter på ett helt nytt och unikt sätt. 

Vi får följa med på hennes resa som tar oss från arbetet som officer i flygvapnet, säkerhetschef och representant för EU i Bryssel för Sverige, arbete på Nokia i både USA och Sverige till att det egna företaget växte fram ur hemmalabbet ute i garaget. En resa som  minst sagt innehåller en del svårigheter längs vägen men skildrar en mångfacetterad uppfinningsrik och unik entreprenör.

Om podcasten

Podcasten med Sveriges mest framgångsrika kvinnliga ledare och förebilder. Eva Ekedahls intervjuer går på djupet och handlar om vad som ligger bakom gästernas framgång och hur karriärresorna har sett ut. Gästerna delar med sig av sina lärdomar och ger sina bästa karriärtips. Eva driver tillsammans med Jeanna Rutherhill Women For Leaders - ett företag som tar fram handlingsinriktade program för att leda förändringen och för att få fram fler kvinnor till toppen. Let’s lead the change and change the lead - för att alla blir vinnare i en mer jämställd värld. play.acast.com/s/karriarpodden