Ät hållbart på restaurang

Att samarbeta för att nå klimatmålen är nödvändigt och det har restaurangnätverket Mat och Klimat i Umeå tagit fasta på. Tillsammans utbyter de erfarenheter och kunskap för att få en mer hållbar restaurangverksamhet, minska matsvinn, nudga gäster och ställa krav på leverantörer. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Klimatekot är din guide till en grönare framtid. Lyssna på spännande diskussioner med ledande experter, innovatörer och engagerade individer om de viktigaste hållbarhetstfrågorna. Upptäck lösningar för att bekämpa klimatförändringarna, få insikt i hållbara trender och inspireras till en mer hållbar livsstil. Klimatekot ger dig den kunskap och motivation du behöver för att bli en medveten förändringsagent i kampen för ditt välmående och vår planet.Vi vill veta vad ni tycker! Delta i vår lyssnarundersökning genom denna länk. Klimatekot produceras av Elin Leyonberg, i samarbete med energi- och klimatrådgivningen vid Umeå kommun. Logga: Frida Hammar Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.