21. Studenter

21. Studenter Denna vecka är det Pedagogens tur att berätta om något som hon brinner lite extra för. För Pedagogen är det av stor vikt att ta emot studenter från barnskötarutbildningen och förskollärarutbildningen och att stötta vårt lands utbildningar i att förbereda våra kommande pedagoger för arbetslivet.    Pedagogen berättar om hur det är att ta emot studenter och vad det innebär och vad de ger tillbaks till dig som handledare. Samt att Kocken berättar hur det ser ut när hon tar emot studenter i köket. Även skillnaderna och likheterna mellan att vara student i ett kök kontra på en förskoleavdelning diskuteras.   Sen kommer det även lite kritik och vi redogör för varför måltidspedagogiken borde få plats och utrymme i våra pedagogiska utbildningar runt om i landet.    Välkomna till avsnitt 21 av Kocken och Pedagogen  

Om Podcasten

Kocken och pedagogen, en podcast om måltidspedagogik och integrerat arbete i förskolan när det är som bäst.