Till podcasten

Isabell Seger - Kockpodden

Avsnittet publicerades: 5/8/2019

Energiknippet och krögaren Isabell “Bella” Seger sitter på en lång lista av erfarenheter. Hon har bl.a. jobbat på Dahlbergs, Clarion i Norge och drivit den egna krogen Fridas. Idag driver hon den egna restaurangen Nabo Matbar i Helsingborg och är personifieringen av att ha passion för sitt yrke. Vi hann prata om bland annat drömmen om att öppna ett hotell i Spanien, vikten av bra bemötande på restaurang och hur Nabo gör sin populära gubbröra! Detta och mycket mer har du att se fram emot i veckans avsnitt av Kockpodden!

Om podcasten

Deras yrke har gått från lågstatus till stjärnstatus - våra kändiskockar har blivit dom nya rockstjärnorna. I Kockpodden möter vi Sveriges stjärnkockar, som numera även kan kalla sig både influencers och entreprenörer. Vi pratar om det ofta intensiva livet som professionell kock och om den ibland tuffa vägen dit. Existerar den hårda jargongen i restaurangköken fortfarande och hur det ser ut med jämställdheten? Självklart pratar vi också en hel del om hållbarhet och om vikten av rätt råvaror för den perfekta matupplevelsen. Nytt avsnitt varje torsdag!