#56 Samtal och samtalsteknik med Staffan Hultgren

Boken heter "Tid för samtal" och gäst är författaren och beteendevetaren Staffan Hultgren.Med utgångspunkten i att alla människor vill bli sedda och bekräftade beskriver Staffan hur vi genom samtal kan skapa bra relationer, framåtrörelse och utveckling. Samtalstekniker som gäller både professionellt och privat. I programmet pratar vi bl.a. om hur man genom samtalstekniker kan utveckla människors konsekvenstänkande och beslutsfattande. Vi pratar om skillnaden mellan debatt, diskussion och dialog. Och vi pratar om hur och varför man ska sträva efter att skapa goda samtal. Lyssna och få en kortversion av boken!Bli medlem på Patreon: https://www.patreon.com/larafranlarda och få tillgång till alla exklusiva avsnitt och övriga avsnitt reklamfritt, eller stötta podden på SWISH på 0737719037.Instagram: https://www.instagram.com/larafranlarda/Hemsida: https://larafranlarda.comSupport till showen http://supporter.acast.com/larafranlarda. Bli medlem på Patreon: https://www.patreon.com/larafranlarda så får du tillgång till exklusiva avsnitt och övriga avsnitt reklamfritt. https://plus.acast.com/s/larafranlarda. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Podden som ger dig nyckelinsikter från aktuella och lärorika böcker. Få en summering av en ny fackbok och lyssna till författarnas egna tankar och reflektioner. Den snabbaste vägen att ta del av böckerna du inte hinner läsa. Intervjuare är Fredrik Hillerborg. Bli medlem på Patreon: https://www.patreon.com/larafranlarda och få tillgång till alla exklusiva avsnitt och övriga avsnitt reklamfritt, eller stötta podden på SWISH på 0737719037.Instagram: https://www.instagram.com/larafranlarda/Hemsida: https://larafranlarda.comSupport till showen http://supporter.acast.com/larafranlarda. Bli medlem på Patreon: https://www.patreon.com/larafranlarda så får du tillgång till exklusiva avsnitt och övriga avsnitt reklamfritt. https://plus.acast.com/s/larafranlarda. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.