Jonas Alwin; elittränare, kock, funktionsmedicinare och livsstilscoach.

Jonas Alwin grundade 2008 fysiolabbet och hjälper idag idrottare och människor över hela världen att optimera sin hälsa och sina prestationer. Alwin är utbildad inom funktionsmedicin/systembiologi som är en gediget lång utbildning under flertalet år i USA. Han är utöver det bland mycket annat licensierad personlig tränare-, kost & näringsrådgivare samt samtalscoach och i grunden utbildad kock & sommelier. Via Fysiolabbet coachar han både motionärer och elitidrottare på absolut högsta världsnivå i bland annat kost och nutrition, något vi kommer prata om i det här avsnittet. I samtalet kommer vi bland annat in på: - Det fantastiska med buljonger - Varför vi inte ska äta middag sent på kvällen - "Bra mat behöver inte vara dyrt - det är billigare än lösgodis" - Varför helkokt mat är att föredra framför exempelvis filéer - Vad som är bättre att äta än pasta före match - Vilken mängd träning vi behöver komma upp i för att ha ett behov av kosttillskott - Vad som händer om man trycker i sig socker direkt efter träning Ett magiskt avsnitt som starkt rekommenderas alla! Vill du stötta podden med ett bidrag för att den ska fortsätta kunna produceras? Klicka här: https://www.patreon.com/linuspabaslinjen/membership Eller via Swish: 0730240031

Om Podcasten

Linus på baslinjen är en intervjupodd med fokus på svensk tennis. Gästen, eller gästerna, diskuterar olika ämnen kopplade till dennes expertområden. Besök http://www.baslinjen.com för allt om svensk och nordisk tennis. Där hittar ni fler reportage, krönikor intervjuer och videos. Kontakta mig gör man bäst via linus@baslinjen.com Uppskattar ni podden så rekommenderar jag Baslinjen och att bli prenumerant där, så stöttar ni dels den här poddens fortlevnad och utveckling samt kan ta del av allt innehåll på Baslinjen.com