#65 Gastronomy Afternoon Björnen 2021

Det är ingen Gastronomy Week i år, brukar ju vara en högtid vecka 6; frossa runt, äta gott, snacka strunt och drömma sig bort i olika smaker. Men vilka är väl vi att låta sånt stoppa oss... Nej, vi gjorde istället vår eget Gastronomy Week, fast i mikroformat - afternoon i Björnen helt enkelt. Första rätterna på Copperhill och avslutning på Carins krog. Sista biten genom skogen och lössnön och vips så står man utanför vårt hus.  I detta programmet samlar vi ihop snömängderna, lite skit över trafikanter hinns med, en sensationell tavla har hamnat på Lödings och Åre är just nu kanske lite bättre än vad vi ens har kunnat drömma om.  Njutbart på alla nivåer helt enkelt. 

Om Podcasten

Från ett skidförråd vid Skutans fot poddar två Årebor för den som vill bli uppdaterad om livet i Åre... Vi delar med oss om det bästa och det mesta som gör att vi älskar vårt liv i Åre året om. På så sätt hoppas vi att den tid ni spenderar här kan bli ännu mer underbar med hjälp av våra tips och tricks.