Små rätter, stora möjligheter

I veckans avsnitt av Logistikpodden möter vi Phillip Sjögren som äger Pinchos i Varberg. Han tar med oss bakom kulisserna på denna populära restaurang och berättar om systemet bakom de smidiga appbeställningarna. Vi får också höra om framtidens planer kring 3D-printat kött, vad som effektiviserar arbetet i köket mest av allt och vilken som är och fortsätter att vara den mest populära rätten genom tiderna. Höjdpunkter i veckans avsnitt: 02:58 Pinchos koncept 05:58 För- och nackdelar med konceptet. 16:11 Hur ser ett vanligt besök ut? 26:39 Samarbete mellan franchiseägare 36:10 Logistiken i köket 43:29 Framtidsplaner för Pinchos Foto: Cheyenne Olander Redigering, mix och master av https://littlecabincreatives.com

Om Podcasten

Logistikpodden är en podcast om logistik, transport och supply chain management. Tanken med Logistikpodden är att via samtal tillsammans med branschens eldsjälar och experter utforska logistiken. Programledare: Per Olof Arnäs och Nina Modig