Här borde du se en stor annons. Scrolla ner för att komma till sidan!
Loti & Lisa Show

Karantinë ,Tik Tok ,FBI po na përgjon telefonat!! | EP 4 | Loti & Lisa Show Podcast

av Loti & Lisa Show | Publicerades 4/13/2020

Ne kete epsiode Loti bashk me Lisen flasin se si po kalojne ne karantine dhe se si ka ndikuar tek ta ne aspekte te ndryshme,per tik tok ku Loti ka publikuar disa dhe Lisa ka be nje special per Lotin,po ashtu flasin edhe se si telefonat e tane pergjojne bisedat dhe na degjojne tere kohen se qka themi dhe nbaz te saj na qesin rreklama te shenjestruar per neve.  

 Loti & Lisa Show eshte Podcast-i i pare dhe i vetmi ne gjuhen shqipe.  Rreth Podcastit: Une jam Loti Shaqiri,student i mjeksise i vitit 2 dhe YouTuber/Vlogger, dhe bashke me motre time binjake Lisa Shaqiri kemi vendos qe ti tregojm historit tona jo vetem permes vlogave por edhe per permes Podcast-ve.Relaksohuni dhe shijojeni show-un!! 

 Instagram:

https://www.instagram.com/lotishaqirii/ 

https://www.instagram.com/lisashaqiri/  

Om Podcasten

THIS IS THE FIRST AND ONLY ALBANIAN PODCAST!!!! Une jam Loti Shaqiri,student i mjeksise i vitit 2 dhe YouTuber/Vlogger, dhe bashke me motre time binjake Lisa Shaqiri kemi vendos qe ti tregojm historit tona jo vetem permes vlogave por edhe per permes Podcast-ve.Relaksohuni dhe shijojeni show-un!!