Loti & Lisa Show

Loti do prezantoj emision në TV !? // Dhe a kemi bërë zgjdhejen e duhur për fakultet?

av Loti & Lisa Show | Publicerades 1/19/2020

Ne kete episode do flasem se si kemi vendos per mi ndjek fakuletat,se qfar sfida kemi pas dhe disa fakte interesante per to.

Po ashtu Lotin e kane thirr per te prezantuar nje program televiziv ne Klan Kosove ne emisionin Wazzup.

Om Podcasten

THIS IS THE FIRST AND ONLY ALBANIAN PODCAST!!!! Une jam Loti Shaqiri,student i mjeksise i vitit 2 dhe YouTuber/Vlogger, dhe bashke me motre time binjake Lisa Shaqiri kemi vendos qe ti tregojm historit tona jo vetem permes vlogave por edhe per permes Podcast-ve.Relaksohuni dhe shijojeni show-un!!