Madestam & Lemne

Ulf Kristofferson - den politiske kommentatorn

av Madestam & Lemne | Publicerades 5/16/2020

Madestam & Lemne gästas av Ulf Kristofferson, politisk kommentator på TV4.

Hur är det att arbeta som politisk kommentator? Hur hittar man sina källor och vad är det som är så intressant med politiker och det politiska spelet? Vad är han mest stolt över och hur ser han på de politiska konstellationerna i spåren av coronakrisen? Ulf Kristofferson har även skrivit en bok om Fredrik Reinfeldt, lyckades han komma honom in på livet?

Dessutom pratar Jenny och Marja om det senaste avslöjandet kring Liberalerna och lobbyism och så utser de veckans politiker.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Om Podcasten

Madestam & Lemne är en podcast om politik och förvaltning med fokus på Sverige. I varje avsnitt diskuteras aktuella ämnen med fördjupade analyser. Jenny Madestam och Marja Lemne är verksamma som forskare på Södertörns högskola och flitigt förekommande som politiska analytiker både TV och radio. Om du har frågor och/eller förslag på teman till framtida avsnitt kan du skicka mail till: jenny.madestam@sh.se See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.