Magpodden

Fjärde förlossningen – med mindfullness

av Magpodden | Publicerades 5/12/2017

Nu får jag äntligen prata med henne igen!
Anna Lavfors har fött sitt fjärde barn och därmed lagt bakom sig ett veritabelt smörgåsbord av olika förlossningar. Förra gången kände hon att hon äntligen fick sin drömförlossning (efter ett par väldigt dramatiska första upplevelser) så den här gången kände hon sig lite mer villig att ta det som det kom. Bara det blev ett lyckligt slut.
Och det blev det. Det gick kanske lite för fort för att hon riktigt skulle hänga med på slutet men det var en helt annan – och RIKTIGT cool – upplevelse att föda barn denna, fjärde gång!
Anna hade aldrig förut varit så extremt medveten om ALLT som pågick inne i hennes kropp under förlossningen och hon känner sig som Superwoman. Fortfarande!
Ljudfilen med vårt samtal hittar du längst ned och på iTunes.
 
De tidigare samtalen jag har haft med Anna hittar du här:
Trebarnsmamma med barnvagnspassion
Amningsdebut – utan bebis
Fjärde gången gillt -för tidigt född – eller inte
OCH HÄR hittar du Annas Blogg: Allt om Barnvagnar

 Alla foton i dagens inlägg är familjens egna
 


 

 

Om Podcasten

Porträttfotograf Bodil Bergman Hughes i Stockholm specialiserar sig på gravidfoto och nyföddfoto. På Magpodden talar hon med sina porträttkunder om olika faser av graviditet och mammaliv, under olika teman. På Magpoddens blogg hittar du alla inspelningar under sina olika kategorier (ex: Magmåndag, Förlossningsfredag, Tvillingtisdag, Tuttorsdag ...) tillsammans med vackra porträtt av Magpoddens mammor och bebisar. www.magpodden.com