Magpodden

Magpodden #110 – Fyrabarnsmamma med ny, mammig bebis.

av Magpodden | Publicerades 1/1/2018

Då startar vi 2018, på årets allra första dag, med ett samtal med Annika om mammalivet som 4-barnsmamma.
Allihop kom till mig på fotografering med sitt fjärde barn, och resten av familjen. Den här gången var det en pojke och det var sju år sedan sist.
Samtidigt har Annika just startat företag och tänkte att det lär väl funka! Det gör det nog, men just den här lilla killen är VÄLDIGT mammig! Det tog någon timme extra att få till alla nyföddporträtt eftersom han mest ville ligga vid bröstet och protesterade när han kom för långt ifrån.
Annika och jag pratar om hennes tidigare erfarenheter som mamma också. En av flickorna hade kolik på kvällarna och vi får höra om hur man kan överleva det. Och om varför man känner att fyra barn inte var riktigt tillräckligt.
Den mannen jag pratar om i samtalet som är businesscoach och som brukar prata om att man har mer tid än man tror heter Gary Vaynerchuk.
Samtalet om mammalivet hittar du i ljudfilen längst ned. Och på iTunes.
 


 


 
 
 
 

 

Om Podcasten

Porträttfotograf Bodil Bergman Hughes i Stockholm specialiserar sig på gravidfoto och nyföddfoto. På Magpodden talar hon med sina porträttkunder om olika faser av graviditet och mammaliv, under olika teman. På Magpoddens blogg hittar du alla inspelningar under sina olika kategorier (ex: Magmåndag, Förlossningsfredag, Tvillingtisdag, Tuttorsdag ...) tillsammans med vackra porträtt av Magpoddens mammor och bebisar. www.magpodden.com