Magpodden

Magpodden #117 – Havandeskapsförgiftning

av Magpodden | Publicerades 2/28/2019

Emma är också fotograf och hon tog nyligen kontakt med mig och undrade om jag inte skulle ha ett avsnitt om havandeskapsförgiftning. Det hade nämligen hon när hon väntade sin flicka,som nu är 7 år. Allt gick bra till slut men det var riktigt illa där ett tag. Mest för att hon fick havandeskapsförgiftning redan i vecka 31 och därför ville de vänta lite med att ta ut bebisen. Det blev mycket drama och Emma ville absolut inte inse hur sjuk hon faktiskt var när allt började hända. Och sedan tog det ett tag innan hon var helt återställd.
Emma tycker inte att det pratas nog om detta och hon önskar att hon hade vetat mer och fått mer information när det hände. Så nu ska vi försöka hjälpa till med att sprida åtminstone Emmas historia om detta.
Här kan du läsa mer om havandeskapsförgiftning
Emma är inte en av mina fotokunder, som vanligtvis är de jag intervjuar på Magpodden, så hon har skickat ett par bilder från tiden när allt detta hände.
Samtalet hittar du längst ned i inlägget – och på iTunes.

 
  

Om Podcasten

Porträttfotograf Bodil Bergman Hughes i Stockholm specialiserar sig på gravidfoto och nyföddfoto. På Magpodden talar hon med sina porträttkunder om olika faser av graviditet och mammaliv, under olika teman. På Magpoddens blogg hittar du alla inspelningar under sina olika kategorier (ex: Magmåndag, Förlossningsfredag, Tvillingtisdag, Tuttorsdag ...) tillsammans med vackra porträtt av Magpoddens mammor och bebisar. www.magpodden.com