Magpodden

Magpoddens följetong: från gravid till 1-årsmamma

av Magpodden | Publicerades 9/12/2016

Första gången jag träffade Christine var hon gravid. Och hon var vänlig nog att vilja vara med på Magpodden och prata med mig om det. Sedan pratade vi om hennes förlossning på en Förlossningsfredag. Och sedan bestämde vi oss för att starta en rejäl följetong på Mammamåndag.
Vi pratade flera gånger under Julies första år. Christines första mammaår. Förändringarna var påtagliga och mycket tankar luftades och diskuterades. Det var ett nytt liv, som bara blev bättre och bättre.
Och som vi har skrattat tillsammans, Christine och jag!
Detta samtal är nu vårt sista i den här serien. Jag är så glad för att få ha skapat denna historia tillsammans med henne och ser fram emot fortsatta samtal på min kommande, nya podcast OCH på kontoret, som vi snart kommer att dela.
HÄR HITTAR DU VÅRA TIDIGARE SAMTAL:
Gravid, vecka 38
Krystvärkar forever
Mamma 2 månader
Mammaliv 3 månader
Mammaliv 4 månader
Mammaliv 6 månader
Mammaliv 10 månader
 
Och vårt samtal om 1 årsdagen hittar du längst ned i inlägget. Och på iTunes.
  


 

 

Om Podcasten

Porträttfotograf Bodil Bergman Hughes i Stockholm specialiserar sig på gravidfoto och nyföddfoto. På Magpodden talar hon med sina porträttkunder om olika faser av graviditet och mammaliv, under olika teman. På Magpoddens blogg hittar du alla inspelningar under sina olika kategorier (ex: Magmåndag, Förlossningsfredag, Tvillingtisdag, Tuttorsdag ...) tillsammans med vackra porträtt av Magpoddens mammor och bebisar. www.magpodden.com